Jalostusuroslista

SUOMEN COTON DE TULÉAR RY:N JALOSTUSUROSLISTA

Ilmoita uros-cotonisi jalostusuroslistalle täyttämällä sähköinen lomake >>
Astutusrahan yleisiä periaatteita >>

Ilmoitathan jalostustoimikunnalle tiedon, että olet lisännyt koiran tiedot, sillä ne eivät tule automaattisesti näkyviin.

Koiran näyttelytiedot ja valioarvot näkyvät koiranetissä, joten niitä ei lomakkeeseen lisätä, eivätkä ne jatkossa myöskään tule näkyviin jalostusuroslistalla.
.
Minimivaatimukset jalostusuroslistalle pääsyyn ovat, että:
1. Uros täyttää PEVISA-ehdot (ei perinnöllistä kataraktaa tai PRA:ta)
2. Uros täyttää Kennelliiton vaatimukset polvitarkastukselle
3. On toivottavaa, että uros olisi jalostustarkastettu tai sillä olisi näyttelytuloksena vähintään EH. Voit ilmoittaa koirasi listalle, vaikkei se täyttäisikään vaatimuksia näyttelytuloksen-/jalostustarkastuksen osalta. Tällöin on ilmoitukseen lisättävä eläinlääkärin kirjoittama kivestodistus.

Jalostustoimikunta kehottaa nartun ja uroksen omistajaa yhdessä tarkistamaan PEVISA-ehtojen mukaisten terveystarkastusten voimassaolon molempien koirien osalta viimeistään astutuksesta sopiessaan. Mikäli terveystutkimustulokset eivät ole voimassa, on omistaja sitoutunut tarkastuttamaan koiran hyvissä ajoin ennen astutusta.

Uroksen omistaja viime kädessä päättää uroksensa jalostuskäytöstä. Uroksen ja nartun omistaja sopivat keskenään astutukseen liittyvistä asioista ja tekevät astutussopimuksen kirjallisena.

Mikäli olet epävarma jostain tai tarvitset lisätietoja, voit kääntyä jalostustoimikunnan puoleen sähköpostitse scdt.jalostustoimikunta@gmail.com

Uroksen ilmoittaminen jalostusuroslistalle on jäsenille maksuton. Ei-jäsenille ilmoitushinta on
10 e/kalenterivuosi. Sivuille toimitettu materiaali lisätään noin 14 vrk kuluessa sen saapumisesta.

——————————————————————————————————————————-