MyDogDNA

MyDogDNA®  on helppokäyttöinen koirien DNA-testauspalvelu, jonka avulla saat tietoa siitä, mitä koirasi kantaa perimässään. Testi voidaan tehdä kaikenlaisille ja -rotuisille koirille, myös sekarotuisille, koiran ikää tai kokoa katsomatta.

MyDogDNA® sisältää perimänlaajuisen analyysin, joka antaa tietoa ja testituloksia monenlaisille periytyville ominaisuuksille. Kaikki saadut DNA-testitulokset raportoidaan kätevästi verkossa omalle käyttäjätilillesi suojattuun MyDogDNA® -tietokantaan.

Mitä kaikkea yhden DNA-analyysin avulla voidaan kartoittaa?

•    Perinnöllisten sairauksien testipaneeli
•    Perimänlaajuisesti mitattu monimuotoisuus (%)
•    Ulkomuoto-ominaisuuksien testipaneeli
•    MyDogDNA® -käyttäjätili
•    Koiran profiili ja online-raportit

MyDogDNA® Breeder – kasvattajan työkalu, maailman ensimmäinen DNA-tuloksiin perustuva parimuodostustyökalu jalostuskumppaneiden etsimikseksi.
Näkymä perinnöllisiin eroavaisuuksiin rodun ja roturyhmän sisällä – Kuinka koirasi sijoittuu suhteessa muihin koiriin? Kuinka erilaisia tai samanlaisia erimaalaiset koirat geneettisesti ovat?

Lisäpalveluna voit hankkia koirallesi DNA-tunnisteen (ISAG tai AKC -standardin mukainen). Se on koiran ”geneettinen sormenjälki”, jota voidaan käyttää koiran tunnistamisessa ja polveutumisen varmentamisessa.

Tutustu My DogDNA® -testauspalvelun rotukohtaiseen sisältöön: Coton de tuléar

SAIRAUDET, JOIDEN ON TIETEELLISESTI OSOITETTU ESIINTYVÄN COTON DE TULÉAREILLA: