Ilmoita pentue välitykseen

SUOMEN COTON DE TULEAR PENTULISTALLE ILMOITTAMINEN

Pentuvälityslistalle otetaan syntyneet ja suunnitteilla olevat pentueet, joiden vanhemmilla on astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto, heillä ei saa olla perinnöllisiä silmäsairauksia (katarakta, PRA) sekä heillä tulee olla myös voimassa oleva polvitarkastuslausunto Kennelliiton nykyisten sääntöjen mukaisesti. Tarkastathan, että koirasi täyttää tämän osalta vaatimukset. Lisäksi edellytetään, että kasvattaja on Suomen Coton de tuléar ry:n jäsen.

Kuinka saada oma pentue listalle?

Ilmoitus välitettävästä pentueesta toimitetaan yhdistyksen sihteerille sähköpostitse: scdt.pentuvalittaja (at) gmail.com

Ilmoitettavat tiedot:

  • Vanhempien nimet ja näyttelytulokset/jalostustarkastustieto
  • Vanhempien terveystiedot
  • Pentueen syntymäaika ja vapaana olevat pennut (urokset ja nartut erikseen)
  • Myyntiehdot, mikäli myynnissä on jotain ehtoja
  • Ilmoittajan yhteystiedot sekä jäsennumero (löytyy jäsenlehdestä nimen yläpuolelta)

Allekirjoituksena toimii lähettäjän sähköpostiosoite. Oletus on, että sähköpostin lähettäjä myös vakuuttaa meilissä olevat tiedot oikeiksi.

Välitysaika on 4 viikkoa. Kasvattaja voi halutessaan pitää pentueensa listalla pidempään ilmoittamalla siitä kahden viikon välein sähköpostitse. Muussa tapauksessa pentue poistetaan välityksestä.

Myydessään pentuja kasvattaja sitoutuu käyttämään Suomen Kennelliiton lomaketta Sopimus koiran kaupasta ja noudattamaan Kennelliiton Koirarekisteriohjetta.