Ilmoita pentue välitykseen

SUOMEN COTON DE TULEAR PENTULISTALLE ILMOITTAMINEN
Pentuvälitykseen otetaan syntyneet pentueet ja suunnitteilla olevat pentueet, joiden vanhemmilla on astutushetkellä voimassaoleva silmätarkastuslausunto. Heillä ei saa olla perinnöllisiä silmäsairauksia (PRA, katarakta) sekä heillä tulee olla myös voimassaoleva polvitarkastuslausunto Kennelliiton nykysäännösten mukaisesti. Tarkastathan, että koirasi täyttää tämän osalta vaatimukset.
Kasvattajan tulee olla Suomen Coton de Tulear ry:n jäsen. Mikäli et ole jäsen, maksu on 10e per pentueilmoitus (liitä kuitti maksusta ilmoituksen mukaan). Tilitiedot >>>**
Kuinka saada oma pentue listalle?

Ota copy pastella oheinen taulukko ja täytä pyydetyt tiedot ilmoittaessasi pentuetta välitykseen. Lähetä tiedot scdt.jalostustoimikunta (at) gmail.com. Pentueen lisääminen yhdistyksen sivuille tapahtuu 7 vuorokauden sisällä.
Syntymäaika
Vapaana Uros/kpl Narttu/kpl Lisätiedot
Emän nimi Terveystulokset Näyttelytulokset (Jalostustark)
Isän nimi Terveystulokset Näyttelytulokset (Jalostustark)
Yhteystiedot:
Nimi ja paikkakunta
Puhelinnumero
Sähköposti
Kotisivut
Myyntiehdot, mikäli myynnissä on jotain ehtoja
Jäsennumero

Allekirjoituksena toimii lähettäjän sähköpostiosoite. Oletus on, että sähköpostin lähettäjä myös vakuuttaa sähköpostissa olevat tiedot oikeiksi. Jäsennumero löytyy lehden Cotonit-lehden takakannesta Jos et tiedä jäsennumeroasi, kysy jäsensihteeriltä.

Välitysaika on 4 viikkoa, jonka jälkeen ilmoitukset poistuvat automaattisesti. Kasvattaja voi halutessaan pitää pentueensa listalla pidempään ilmoittamalla siitä kahden viikon välein sähköpostitse. 

Myydessään pentuja kasvattaja sitoutuu käyttämään Suomen Kennelliiton lomaketta Sopimus koiran kaupasta ja noudattamaan Kennelliiton Koirarekisteriohjetta.