Vuosikokoukset ja pöytäkirjat

Suomen Coton de Tuléar ry:n sääntömääräinen syysvuosikokous 2019 pidetään syys-marraskuun aikana.

Tarkempi ajankohta ja kokouskutsu julkaistaan tällä sivulla ja lähetetään jäsenille myöhemmässä vaiheessa.

Yhteistyöterveisin Suomen Coton de Tuléar ry:n hallitus

Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

• Todetaan kokousedustajien äänivaltaisuus.
  • Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa.
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  • Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
  • Vahvistetaan hallituksen esittämät seuraavan vuoden toimintasuunnitelmat sekä tulo- ja menoarvio.
  • Päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksujen suuruus.
  • Valitaan hallitukselle puheenjohtaja  joka toinen vuosi.
  • Valitaan hallituksen muut varsinaiset jäsenet (2) erovuoroisten tilalle, sekä kaksi varajäsentä joka toinen vuosi.
  • Valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja heille kaksi (2) varatoiminnantarkastajaa tulevalle tilikaudelle.
  • Käsitellään hallituksen esittämät ja muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

• Todetaan kokousedustajien äänivaltaisuus.
  • Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  • Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
  • Esitetään hallituksen ja jalostustoimikunnan vuosikertomukset, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto.
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
  • Käsitellään hallituksen esittämät ja muut kokouskutsussa mainitut asiat.